In overleg en op afspraak brengt Hoefakker DAK altijd eerst een offerte uit. Met uw akkoord wordt er een datum gepland voor aanvang van de werkzaamheden. In zo kort mogelijke tijd dat het weer het toelaat wordt bij u een dakreparatie verricht of een nieuw daksysteem aangebracht. Wat bieden wij zo al?

Zinkwerken
Op en rond uw huis voert Hoefakker DAK zinkwerk uit waar u dat wilt. Heeft u wel eens gedacht aan zinken regenpijpen met een mooie zinken wrong en vergaarbak? Zinken deklijsten op uw dakrand of uw dakkapel in zinkwerk uitgevoerd? Dakgoten, afdekkappen, Hoefakker DAK levert u maatwerk!

Onlangs hebben wij in Rotterdam aan de Schiedamseweg Beneden muurafdekkers met een zinken afdekkap ingewerkt.

Loodwerken
Loodwerk is onlosmakelijk verbonden met het dakdekkerswerk. Waar dakbedekking een loodrecht opgaande gevel raakt is vrijwel altijd loodwerk toegepast in de overgang. Loodwerk heeft, mits goed aangebracht, een hele lange levensduur. Hoefakker DAK brengt lood in waar nodig, op vakkundige wijze. Voeglood, loketten, afdekkers, gesoldeerd aangebracht, loodpannen, in hemelwaterafvoeren, wat u wilt!

Dakbedekking
Dakbedekking is onze maincore. Hoefakker DAK is gespecialiseerd in alle soorten bedekking voor platte daken. APP, SBS, PVC, EPDM, ECB, TPO, Resitrix enzovoorts. Hoefakker DAK zal in eerste instantie altijd met u overleggen waar welke dakbedekking het meest geschikt is en welke toepassing het daarom bij u krijgt. De dakbedekking wordt altijd aangebracht volgens de huidige NEN normen en met de juiste fixaties voortvloeiende uit windbelastingsberekeningen. Voor advies over een keuze voor de juiste dakbedekking kunt u altijd bij ons terecht. Vaak is dit individueel verschillend en sterk afhankelijk van onderliggend pakket, constructie, ballastlaag, wateraccumulatie en omgevingsfactoren.

> Bekijk bijvoorbeeld dit project bij Euromaster, Naarden

Isolatie
Met een dakbedekkingssysteem bedoelen we het hele pakket van dakbeschot of betonplaat tot aan de toplaag ofwel de dakbedekking met eventueel ballastlaag. De belangrijkste laag ertussen is meestal de isolatielaag. Isolatie kan op verschillende manieren worden uitgevoerd, afhankelijk van uw wensen, de bouweisen of omgevingsfactoren. De meest bekende dakisolatiematerialen zijn steenwol, extruderend polytheen styreen (EPS) en PIR. Met de laatste wordt over het algemeen in de dunnere variant al de hoogste isolatiewaarde behaald (Rc). PS is vaak goedkoper en steenwol is de meest brandwerende isolatie. Afhankelijk van de manier van bevestigen zijn PIR isolatie en steenwol isolatie de duurste varianten.